Teamleider Expeditie
Loparex BV in Apeldoorn is een producent van release liners. Met moderne extrusie- en coatingtechnieken produceren wij dragermateriaal voor professionele toepassingen op maat. Papier en kunststoffolie bewerken we zodanig dat de producten die erop worden bevestigd ook weer gemakkelijk loslaten "release liners". Loparex BV richt zich met name op de medische, grafische, tape en composiet markt. Deze markt groeit gemiddeld 5-6% per jaar. Dit jaar is 6.5 miljoen euro geïnvesteerd in Apeldoorn om onze groei in Europa te kunnen realiseren. In Apeldoorn werken ca. 140 medewerkers.
Op dit moment zoeken wij voor onze afdeling Supply Chain een:


Teamleider ExpeditieAls (meewerkend) Teamleider geef je operationeel leiding aan de afdeling Expeditie.
Je organiseert de werkzaamheden in een 6S omgeving, die bestaan uit:
•orders gereed maken voor verzending;
•opslag van grond- en hulpgrondstoffen- gereed product- en de tussenopslag van halffabricaten;
•beheren van productfaciliteiten en verpakkingsmaterialen;
•het verrichten van administratieve registraties.

Je geeft leiding aan een team van 5 mensen, die werkzaamheden verrichten m.b.t. expeditie, intern transport en packaging. Gezien de grootte van het team en de aard van de werkzaamheden is de Teamleider Expeditie een meewerkend voorman die ervoor zorgt dat alle werkzaamheden binnen de afdeling efficiënt verlopen en aan de eisen en verwachtingen van de klant voldoen. Je bent leidend in de 6S (5S + Safety) activiteiten op Expeditie. Verder heb je een actieve rol in communicatie met de andere afdelingen, opslag- en distributie- partners. En tot slot draag je actief bij aan het verbeteren van werkzaamheden (efficiënter en of effectiever).

Functie eisen
MBO, met enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de procesindustrie. Goede organisatorische en leidinggevende eigenschappen, alsmede goede communicatieve vaardigheden. Als (meewerkend) Teamleider wordt er van je verwacht dat je verbeteringsacties initieert, je bent prestatiegericht en actiegericht. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent een teambuilder en je bent coöperatief.

Interesse?
Stuur jouw schriftelijke sollicitatie, met bijsluiting van jouw CV naar Loparex BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 447, 7300 AK Apeldoorn of per e-mail naar sollicitatie@loparex.com. Voor meer informatie kun je bellen met de heer G. Bijsterbosch, Supply Chain Manager, telefoon 055 5276 999.


To contact human resources please use our human resources contact form.

Contact Human Resources