Kwaliteitscontroleur Loparex BV in Apeldoorn is fabrikant van Release liners. Met moderne extrusie- en coatingtechnieken produceren wij dragermateriaal voor professionele toepassingen op maat. Papier en kunststoffolie bewerken we zodanig dat de producten die erop worden bevestigd ook weer gemakkelijk loslaten "Release liners". In Apeldoorn werken ca. 140 medewerkers.
Wij zoeken ter versterking van ons team van kwaliteitscontroleurs een:


KwaliteitscontroleurAls Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en testen bij producten in bewerking, op eindproducten en op proeforders. Hiermee wordt bepaald of deze voldoen aan de geldende specificaties. Bij afwijkingen van de productkwaliteit attendeer, adviseer en assisteer jij Operators, zodat jij een besluit kan nemen m.b.t. het goedkeuren, afkeuren en deblokkeren van het product. Bij grotere afwijkingen bespreek je testresultaten met de QA Engineers en/of Technical Manager.

Ook treed je op als trouble shooter bij kwaliteits- en productieproblemen. Hierbij probeer je de oorzaken van geconstateerde kwaliteitsproblemen/tekortkomingen in de producten te achterhalen. Vervolgens geef je mogelijkheden aan en neem je maatregelen om de kwaliteitsproblemen te voorkomen, teneinde de continuïteit van de productie te waarborgen. Om trends en afwijkingen te constateren worden kwaliteitsgegevens verwerkt d.m.v. statistische technieken (SPC).

Als Kwaliteitscontroleur stel je vast of inkomende hulp- en grondstoffen voldoen aan de geldende specificaties. En zijn diverse administratieve werkzaamheden t.b.v. kwaliteitsregistratie en ISO9001 gerelateerde zaken (o.a. dagrapporten, batch certificaten).

Wij stellen de volgende functie eisen aan een Kwaliteitscontroleur:
Een afgeronde MBO opleiding in de richting van Chemie of Laboratorium, aangevuld met enkele jaren ervaring op een afdeling kwaliteitscontrole in een procesindustrie.
Je bent kwaliteitsbewust, accuraat, stressbestendig, resultaat- en klantgericht. Verder is beheersing van de Engelse en Duitse taal een pré. Uiteraard kun je goed omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerking.

Interesse?
Stuur je schriftelijke sollicitatie, met jouw CV naar Loparex BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 447, 7300 AK Apeldoorn of per e-mail naar sollicitatie@loparex.com. Voor meer informatie kun je bellen met mevrouw M. Bourgonje, HR Manager, telefoon 055 5276 999.To contact human resources please use our human resources contact form.

Contact Human Resources