Vacature Monteur mechatronica Loparex

Functieomschrijving

Heb je gevoel en passie voor techniek? Beschik je over een opleiding als monteur mechatronica, of heb je vergelijkbare opleidingen dan wel ervaringen? Heb je een sterke persoonlijkheid en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want wij hebben die uitdaging bij Loparex Apeldoorn!

Om het team uit te breiden, zijn we voor Loparex op zoek naar een monteur mechatronica of een monteur die zowel mechanische als elektrische opleidingen dan wel ervaring heeft. Het gaat om een uitvoerende en coördinerende functie, waarbij werkzaamheden als proces verbeteringen (TPM model), storingen zoeken en het runnen van je eigen projecten tot je takenpakket behoren. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden in ons informatiesysteem, zoals het bijwerken inkoop, rapportages, services en R&D (Research & Development).

Verdere werkzaamheden zijn:
-schakelkasten nakijken en verbeteren;
-storingen zoeken, oplossen;
-mechanische en elektrische verbetering uitrollen;
-montage en demontage van walsen, lagers etc.;
-begeleiden van onderhoudsdagen;
-meewerken aan grotere projecten.

Loparex is een Global producent van siliconen release liners die worden gebruikt in een wijde range van verschillende adhesive applicaties. Wij zijn wereldwijd de grootste producent van release liners met de meest uitgebreide locale custumer service support. Loparex bestaat uit 13 productie plants wereldwijd.
Als monteur mechatronica kun je goed ‘’sleutelen’’, tekeningen lezen en storingen zoeken en oplossen. De Technische Dienst werkt in dagdienst, maar je bent bereid om 1x in de 7 weken consignatie dienst te lopen gedurende een week. Je hebt ambities om door te leren in Industriële Automatisering en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

-je beschikt minimaal over een afgeronde mbo opleiding richting mechatronica of vergelijkbaar;
-je beschikt over elektrische en mechanische kennis en bent ervaringsdeskundig van vergelijkbaar niveau;
-je beschikt over een VCA-certificaat of bereid dit te behalen;
-je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
-je kunt goed samenwerken;
-je werk oplossingsgericht.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mirjam Bisseling op 055-5276909 of mail je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@loparex.com.

To contact human resources please use our human resources contact form.

Contact Human Resources