Supply Chain Coördinator Loparex BV in Apeldoorn is fabrikant van Release liners. Met moderne extrusie- en coatingtechnieken produceren wij dragermateriaal voor professionele toepassingen in de Tape, Grafische, Medische en Composite industrie. In Apeldoorn werken ca. 145 medewerkers.

Binnen ons Supply Chain team is een vacature voor de functie Supply Chain Coördinator.
In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager en ben je de brug tussen Productie en Supply Chain, tussen Planning en Inkoop en tussen Planning en Customer Service.

Supply Chain Coördinator


Als Supply Chain Coördinator leidt je de coördinatie van de dagelijkse operationele processen gelegen in Supply Chain, zodanig dat de overeengekomen KPI’s worden bereikt. Binnen Supply Chain wordt op diverse KPI’s gestuurd, enkele voorbeelden zijn: behalen van levertijden, materiaal inkoop is afgestemd aan de behoefte, realisatie van de productieplannen, service niveau, voorraden etc.

In deze functie rapporteer je periodiek de voortgang van deze KPI’s en initieer, leid en implementeer je verbeterprocessen die structureel onderdeel zijn van de processtroom binnen Supply Chain.

Bij afwijkende verzoeken vanuit Sales, Customer Service, Productie, beoordeel je of deze valide zijn en of hier planning- en productie technisch aan voldaan kan worden.

Verder draag je zorg voor het beheer van de voorraden grondstoffen, onderhanden werk en gereed producten, zodanig dat de overeengekomen doelstellingen ten aanzien van voorraden en levertijden worden bereikt.

Iedere dag neem je deel aan het ochtendoverleg, waarbij jij Supply Chain vertegenwoordigt. Vervolgens leid je dagelijks het Supply Chain “10 uur overleg”.

Tot slot neem jij bij afwezigheid van de Werkvoorbereider/Planner en de Demand planner Customer Service hun taken waar.

Functie eisen
Voor deze functie heb jij een afgeronde MBO opleiding niveau 4 en HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in Supply Chain, in een organisatie met een productieproces.
Deze positie vereist sterk analytische vaardigheden en een sterke persoonlijkheid, resultaatgerichtheid en zeer solide computervaardigheden (Excel, plan systemen, e.d.). Daarnaast zijn schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Engels een vereiste.

Reageren?
Stuur jouw schriftelijke sollicitatie, met bijsluiting van jouw CV naar Loparex BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 447, 7300 AK Apeldoorn of per e-mail naar sollicitatie@loparex.com. Voor meer informatie kun je bellen met de heer G. Bijsterbosch, Supply Chain Manager, telefoon 055 5276 999.

To contact human resources please use our human resources contact form.

Contact Human Resources